Szolgáltatásaink

Dioptriás szemüvegek
A legnagyobb márkaválasztékból választhatod ki a számodra legkényelmesebb és stílusban is hozzád íllő szemüvegkeretet, mi pedig biztosítjuk a szakmailag legmegfelelőbb, kizárólag márkás lencsét (HOYA, ESSILOR) - kompromisszumok nélkül.

Tovább

Egészségpénztári fizetés
Üzleteinkben elfogadott egészségpénztárak listáját itt tekintheti meg.

Tovább

Guess és Retro Akció 30%
Retro és Guess napszemüvegek a nyárra! Vásárolj 30% kedvezménnyel április 26 és május 7 között az Optic World Exclusive Üzleteiben.

Tovább

Kontaktlencse
A teljesség igényével - minden márka, minden gyártó összes kontaklencséje és ápolófolyadéka a boltjainkban. Természetesen szemvizsgálattal és betanítással is várunk, amennyiben még nem használtál kontaktlencsét. Törzsvásárlói programmal.

Tovább

Napszemüvegek
Online optikánkban a legkedvezőbb áron, gyorsan, raktárról, biztonságosan vásárolhatsz - akár személyes átvétellel. Állandó akciók, hűségprogram - 8 éves internetes kereskedelmi tapasztalat.

Tovább

Szemészeti szűrés
​Vállalati szemészeti szűrőprogramunk keretében cégeknek is vállaljuk a rendszeres látásvizsgálat elvégzését, illetve az ahhoz kapcsolódó optikai szolgáltatásokat (szemüveg, védőszemüveg készítés) az alkalmazottak számára

Tovább

Szemvizsgálat
Minden boltunkban magasan képzett optometristáink a legmodernebb eszközökkel végzik a vizsgálatot, hogy a legoptimálisabb megoldást tudjuk felkínálni számodra. A hét minden napján.

Tovább